Echipa Cogito ERP

Tu în echipa noastră

La Cogito ERP, avem vise și proiecte mari, prin urmare avem nevoie de cea mai bună echipă și de oameni dedicați (da, poți fi chiar tu!) pentru a le putea realiza. Dacă vrei să fii parte din echipa noastră, trebuie să ne contactezi.

Accesează pagina de cariere și vezi job-urile actuale. Nu am postat încă jobul care se potrivește cu aptitudinile tale? Nimic mai simplu: trimite cv-ul la adresa de mail: hr@sistec.ro, pentru a putea avea o conversație de început…echipa noastră este într-o dezvoltare continuă.

Nu am postat încă jobul care se potrivește cu aptitudinile tale? Nimic mai simplu: trimite CV-ul la adresa de mail: hr@sistec.ro. Echipa noastră este într-o dezvoltare continuă.

Cum lucrăm


Lucrăm împreună pentru a ne personaliza abordarea și metoda în funcție de natura afacerii și, desigur, de dorințele clientului. Cu toate acestea, fiecare din proiectele noastre are o metodologie de lucru. Acest proces asigură calitatea implementării și a serviciilor pe care le oferim.

Locațiile noastre


Avem sediul central în București și un punct de lucru în Cluj-Napoca. Față în față sau via Internet, suntem întotdeauna disponibili să răspundem întrebărilor tale.